Sfeerverslag nacht 1

Na 13,5 uur werk gaan een aantal van de leerlingen de nacht in. Waar je om je heen jongens hun luchtbed ziet opblazen, zie je andere jongens nog gapend een blikje cola opentrekken.  

Je ziet dat de teams zich opsplitsen. Een deel van de groep kiest ervoor om een paar uur te gaan slapen. De andere groepsleden maken een taakverdeling hoe ze de nacht gaan doorkomen. Vooral de programmeurs zijn druk bezig met de website in orde maken, echt creatieve dingen lijken er niet meer te gebeuren. 

Op de 2e etage zitten een stuk of 6 studenten van de techniek. 2 mensen passen op de spullen en de rest van de groep zit in het open lokaal pizza te eten en zitten te gamen, omdat er s ‘nachts geen live uitzending is hebben de jongens het erg rustig. Veel mensen van de techniek konden dus gaan slapen. Op de gang lagen ze allemaal in rijen naast elkaar. Er werd veel gerouleerd onderling tussen de studenten. Ze maakte elkaar wakker en gingen dan vervolgens afwisselen wie er sliep.  

In de tussentijd lagen wij op de 3e etage uit te rusten. Daar werd om de paar uur van docent gewisseld. Bij de redactie lagen Collin, Fabio en David die goed hun nachtrust aan het pakken waren. 

Share: