Winnaar bekend

Inmiddels is de Make-a-Thon editie 2019 afgelopen. Vrijdagmiddag hebben alle 6 teams de kans gekregen om in een 10 minuten pitch te laten zien wat ze gemaakt hadden. Het was een pittige uitdaging voorde jury om daar een winnend team uit te kiezen. Alle 6 teams hadden laten zien dat ze in staat waren om in een relatief korte tijd vanuit een concept een werkende eerste versie op te leveren.

Uiteindelijk heeft team “De Brownies” gewonnen met een game welke gestreamd wordt naar Twitch waarbij de kijker invloed kan uitoefenen op de game. “Een innovatief en zeer vernieuwend concept, welke ook nog gewoon goed werkt”, volgens de jury.

De jury in overleg
De jury had het zeker niet makkelijk om tot een besluit te komen …

Nadat de jury bekend had gemaakt wie gewonnen had kon het winnende team zich nogmaals opmaken voor een pitch. De juryleden van MBO Utrecht en het TechNova College uit Ede keken online mee, tegelijkertijd keken onze juryleden online naar de pitches van Ede en Utrecht.

Het viel daarna niet mee voor de juryleden van de 3 scholen om daarna tot een overall winnaar te komen. Nadat alle argumenten besproken en gewogen waren maakte de jury bekend dat het GLR gewonnen had.

We feliciteren hierbij nogmaals “De Brownies” met hun daverend succes!

Share: